Je zit niet lekker in je vel, vooral als je aan bepaalde personen denkt. Voorbeeld: je voelt je angstig of somber omdat je partner zich nooit aan afspraken houdt.

Je weet niet wat je moet doen en voelt je gespannen en machteloos. Je komt aan werken niet toe, daardoor krijg je ruzie met je collega’s en je baas. Zo raken er meer en meer mensen bij betrokken en worden jouw problemen groter en groter. Wij kunnen je helpen, eerst door goed naar je te luisteren.

Als we samen de kern van jouw problemen te pakken hebben, gaan we samen een plan opstellen. Daarmee ga JIJ aan de slag, hoe moeilijk de eerste stap ook kan zijn. Maar je weet dat wij er zijn en over je schouder meekijken hoe het gaat. En we vangen je op als het misschien even mis gaat.

Over Cintazorg

Cintazorg is er voor mensen in een kwetsbare positie die niet verder komen zonder hulp. Samen met onze cliënten werken we aan het vergroten van hun kracht om problemen zelf op te lossen. Stap voor stap concrete doelen bereiken, op wat voor gebied dan ook. Zoveel mogelijk in samenwerking met familie, vrienden, kennissen, buurt- en wijkgenoten, gemeente en andere organisaties. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn en zelfstandig verder kunnen. Lees meer over Cintazorg.

Contactgegevens Cintazorg

E-mail:
info@cintazorg.nl

Telefoonnummer:
026–3615116

Adres:
Cintazorg
Snelliusweg 40-26
6827 DH Arnhem

Delen:

Laat van je horen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op een kennismakingsgesprek. Zonder kosten voor jou geven we heldere tips om je op weg te helpen. Daarnaast bekijken we of wij je kunnen helpen bij de aanvraag van ondersteuning door de gemeente. Wordt je aanvraag toegewezen, dan gaan we samen aan de slag met het oplossen van je problemen!

Stuur ons een e-mail door het formulier hieronder in te vullen of bel ons op 026–3615116.

 

Verstuur