Opvoeden van kinderen is niet altijd gemakkelijk. Hoe leer je je kind wat goed en wat verkeerd is? Hoe kun je je kind helpen met angsten, omgaan met andere kinderen, onverwachte dingen?

En als ze groter zijn: wat kun je als ouder aan ‘stom’ pubergedrag van je kind doen? Vele ouders weten niet altijd hoe zij hiermee moeten omgaan. Als ouder kunnen er zoveel dingen zijn waardoor je je kind niet meer in de hand hebt. Je kunt je bijvoorbeeld zorgen maken of je kind iets overkomt, er gebeuren zoveel vreemde dingen tegenwoordig. Gaat school daar goed mee om? Wordt mijn kind gepest? Kan mijn kind op school meekomen en is het leuk op school? Hoeveel mag ik als ouder toegeven aan mijn kind, wanneer moet ik dat juist niet doen?

Ouders die zelf met problemen zitten hebben vaak moeite om daarnaast ook de problemen van hun jonge kinderen op te lossen. Maar hoe dan? Ook hier staat Cintazorg naast je om je stap voor stap te leren om het uiteindelijk zelf te kunnen te doen.

Over Cintazorg

Cintazorg is er voor mensen in een kwetsbare positie die niet verder komen zonder hulp. Samen met onze cliënten werken we aan het vergroten van hun kracht om problemen zelf op te lossen. Stap voor stap concrete doelen bereiken, op wat voor gebied dan ook. Zoveel mogelijk in samenwerking met familie, vrienden, kennissen, buurt- en wijkgenoten, gemeente en andere organisaties. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn en zelfstandig verder kunnen. Lees meer over Cintazorg.

Contactgegevens Cintazorg:

E-mail:
info@cintazorg.nl

Telefoonnummer:
026–3615116

Adres:
Cintazorg
Snelliusweg 40-26
6827 DH Arnhem

Delen:

Laat van je horen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op een kennismakingsgesprek. Zonder kosten voor jou geven we heldere tips om je op weg te helpen. Daarnaast bekijken we of wij je kunnen helpen bij de aanvraag van ondersteuning door de gemeente. Wordt je aanvraag toegewezen, dan gaan we samen aan de slag met het oplossen van je problemen!

Stuur ons een e-mail door het formulier hieronder in te vullen of bel ons op 026–3615116.

 

Verstuur