Moeilijke brieven van de gemeente, van je zorgverzekering of van school? Telefoontjes of e-mails krijgen waar je niets van begrijpt? Wat moet ik doen, welke antwoorden moet ik hier invullen?

Als niet weet wat je moet doen kun je belangrijke mededelingen missen, te laat reageren, niet op tijd betalen, enzovoort. Dit kan je veel problemen opleveren.

Wij van Cintazorg lezen met je mee, we leggen je uit wat de boodschap is, welke informatie men van je vraagt en hoe je kunt reageren. We bellen met instanties als dat nodig is. In het begin doen wij het meeste werk voor jou, maar je doet daarna elke keer meer zelf. Met de steun van Cintazorg kun je veel méér dan je denkt!

Over Cintazorg

Cintazorg is er voor mensen in een kwetsbare positie die niet verder komen zonder hulp. Samen met onze cliënten werken we aan het vergroten van hun kracht om problemen zelf op te lossen. Stap voor stap concrete doelen bereiken, op wat voor gebied dan ook. Zoveel mogelijk in samenwerking met familie, vrienden, kennissen, buurt- en wijkgenoten, gemeente en andere organisaties. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn en zelfstandig verder kunnen. Lees meer over Cintazorg.

Contactgegevens Cintazorg

E-mail:
info@cintazorg.nl

Telefoonnummer:
026–3615116

Adres:
Cintazorg
Snelliusweg 40-26
6827 DH Arnhem

Delen:

Laat van je horen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op een kennismakingsgesprek. Zonder kosten voor jou geven we heldere tips om je op weg te helpen. Daarnaast bekijken we of wij je kunnen helpen bij de aanvraag van ondersteuning door de gemeente. Wordt je aanvraag toegewezen, dan gaan we samen aan de slag met het oplossen van je problemen!

Stuur ons een e-mail door het formulier hieronder in te vullen of bel ons op 026–3615116.

 

Verstuur