Cintazorg heeft hart voor mensen

Cintazorg is een organisatie die mensen helpt om problemen op te lossen. Vaak zijn dit niet losse, op zichzelf staande problemen, maar is het combinatie van allerlei zaken waar men niet zo goed hoe die aan te pakken.

Dat kan gaan om administratie: het tijdig betalen van rekeningen, het overzichtelijk bewaren van rekeningen en ander post, overzicht krijgen en houden van inkomsten en uitgaven, afsluiten van abonnement en leningen, contact opnemen of reageren op leveranciers. Veel mensen vinden het moeilijk om naar een officiële instantie te gaan, bijvoorbeeld de gemeente. Wij helpen hen om samen de eerste stappen te nemen. Er zijn voorzieningen waar mensen een beroep op kunnen doen, maar die zij niet kennen. Die kennen wij wel en zetten mensen op dat spoor. Zo zijn er nog meer voorbeelden te geven.

Hebt u dit soort problemen, neem contact met ons op!

Werk en scholing is een ander gebied met problemen waar mensen tegen aan lopen. Waar vind je een opleiding die bij je past? Je hebt te weinig geld om een goede computer te kopen om huiswerk op te maken. Kom je in aanmerking voor reiskostenvergoeding voor je opleiding? Hoe ga je om met spanningen op school, bijvoorbeeld onder medestudenten of met docenten? Is een omscholing iets voor jou, zodat je kansen op de arbeidsmarkt stijgen? Hoe vind je een geschikte stageplek? Je hebt alleen een basisopleiding, wat voor werk is er dan voor je? Hoe kun je je in dat werk ontwikkelen?

Hebt u dit soort problemen, neem contact met ons op!